Nädalavahetusest

Ja läbi ta ongi, tänane tänu kellakeeramisele eriti kiiresti -)

Reede õhtusse tagasi vaadates pusisin kõigepealt Aruküla suusarajal kolm ringi. Üldiselt kehvakene on rada juba: seda mitte niivõrd kohatisest jäätumisest ja sulamisest, vaid oksaprahist, mis sõitmise üsna komplitseerituks tegi. Tundub, et nädalapäevad on seda talve ehk veel.

Ka meedia-teemaline koosolek läks sisuliselt ja konstruktiivselt. Henri juhtis asja väga profilt, eesmärgid said kirja ja vastutajad juurde. Mh leppisime kokku, et teeme lähiajal ühe kohtumisõhtu Artur Talvikuga, et kogukonnaraadiost (mis neil seal Jumindal toimib) lähemalt kuulda. Saatsin herr Arturile samal õhtul FB kaudu ka sõnumi ja sõbrakutse, kummalegi seni veel vastust ei ole. Igal juhul oleks väga seff, kui Aruküla noored (kas siis MENi kaudu või miskit muud moodi) leiaks endas powerit lisaks ajalehe väljaandmisele ka kogukonna-raadio käivitada! 

Laupäev algas meie peres munade värvimisega. Ikka sibulakoorte-meetodil, sai isegi especiell poes käidud, et hulgim sibulaid varuda. Pärastlõuna möödus sügisel igaviku-teele lahkunud vana sõbra mälestamisega, haual küünalde süütamisega jm-ga, sellest siinkohal pikamalt ei kirjutaks.

Tänast päeva ilmestas vast enim Harju maleva koosolekust osavõtt Jägala vanas sõjaväelinnakus. Esitasin mõni aeg tagasi (Vabariigi aastapäeva eel) liitumistaotluse ja see siis oligi see põhjus, miks mind koosolekule kutsuti. Käisin koos isaga, kes pikki aastaid Kaitseliiduga seotud ja kes täna talle endalegi üllatuslikult maleva auliikmeks valiti! Igatahes, ka mina olen nüüd Kaitseliidu liige Rävala malevkonnas. Ja kui keegi küsiks, et miks ometi (why on earth), siis ilmselt kõige rohkem mõjutas mind Harju Maakaitsepäeva korraldamine mullu Raasikul. Ettevalmistus-koosolekute käigus mulle see liitumisavaldus sokutati, aga ega tark ei torma: jätsin paberi / mõtte laagerdama, minema ei visanud -) Kaks viimast vabariigi aastapäeva on vallavanemana ka sootuks teistsugused, kui varasemad, kuigi ka korporandina on isamaa-armastus au sees. Järgmisel nädalal lubati saata täpsemad juhised, millal ja kus baasväljaõpe toimub jne.

Leave a comment